Watch Debat rreth frikës qe ngjall përdorimi zyrtar i gjuhës shqipe

Alsat-M Debat rreth frikës qe ngjall përdorimi zyrtar i gjuhës shqipe


Gazetari Borjan Jovanovski thote, maqedonasit duhet ta mësojnë gjuhen shqipe, siç kanë mësuar serbishten dukur! Në program dhe Luran Ahmeti dhe Salajdin Salihu. Gjuha e tjetrit si rrezik apo mundësi njohjeje? Gjuha mes kombë-formimit dhe shtet-formimit.
Upload by National Television ALSAT-M channel id: UCjHWbpNN6ID61Mq5q4hlEhA , Q9k7v0qZEc8.

Post a Comment

0 Comments