Watch 'Rruga drejt...', debat rreth rastit 'MONSTRA'

Alsat-M 'Rruga drejt...', debat rreth rastit 'MONSTRA'


Në emisionin e radhës 'Rruga drejt...', me të ftuarit Naser Raufi, avokat; Jeton Shasivari, profesor universitare dhe Ixhet Memeti, avokat i popullit debatohet rreth rastit 'MONSTRA', gjegjësisht për fjalët përfundimtare të prokurorisë dhe palës mbrojtëse. Na ndiqni
Upload by National Television ALSAT-M channel id: UCjHWbpNN6ID61Mq5q4hlEhA , OUSTa7q4hnY.

Post a Comment

0 Comments