Watch Анкета во Кавадарци: Зелена или црна иднина?

Анкета во Кавадарци: Зелена или црна иднина?


„Црно и се пишува на државата. Нема иднина. Со 200 евра плата и со 150 евра пензија нема никаков живот тука, особено за вас младите“, вели еден граѓанин на Кавадарци на прашањето на ЦИВИЛ – Каква иднина ја очекува државата во однос на екологијата, зелена или црна?

Ангела Петровска
Камера и монтажа: Ариан Мехмети
Upload by Civil Macedonia channel id: UC3vjsHJdOIECWAhz1r_LsdQ , I2_5bXdLUnE.

Post a Comment

0 Comments